ro
en
Lucrari de montaj si punere în functiune
Lucrari de montaj (circuite secundare), reparatii, asistenta tehnica, probe functionale, testari, verificari si puneri in functiune.
Montaj si punere in functiune (testare completa) panouri de comanda-control, protectii echipate cu relee digitale complexe.
Montaj si punere in functiune echipamente in camere de comanda, inclusiv instalatii auxiliare de iluminat, incalzire-ventilatie-aer conditionat.
Montaj trasee suport si jgeaburi pentru cabluri electrice inclusiv accesoriile, in conformitate cu cataloagele de produse fabricate.
Instalare pe suporti sau ingropate a cablurilor de comanda-control si telecomunicatii.
Instalare de centrale telefonice noi, telefonie de inalta si joasa frecventa, analogica si digitala.
Montaj si reparatii la instalatii de curenti slabi: telefonie, avertizare incendiu, interfon, iluminat, interior / exterior, sisteme de alarma.
Montaj, reparatii, punere in functiune baterii de acumulatoare stationare, redresoare, invertoare si UPS, inclusiv generatoare (grupuri) Diesel.
Montaj si punere in functiune sisteme integrate de securitate (antiefractie, detectie perimetrala, televiziune cu circuit inchis.
Lucrari de profilaxie.
Alte lucrari de montaj.
Management de proiect si consultanta tehnica de specialitate
Management de proiect si consultanta tehnica de specialitate pentru lucrari care vizeaza: constructii civile, statii electrice, statii de epurare, pompare, tratare; mini-micro hidrocentrale, echipamente de telecomunicatii, echipamente de automatizare, sisteme SCADA, sisteme de protectii, sisteme informatice de proces, sisteme informatice de gestiune.
Training si cursuri de formare profesionala
Cursuri de formare profesionala pe domeniile: terminale numerice de protectie, comunicatii de date, retele de calculatoare, sisteme SCADA.
Testari FAT, SAT si probe functionale cu relee de protectie, sisteme de comanda-control, sisteme SCADA de Dispecer.
Teste de acceptanta in fabrica (FAT – Factory Acceptance Tests) cu echipamentele puse la dispozitie de catre producator.
Teste de acceptanta in site (SAT – Site Acceptance Tests) cu echipamentele puse la dispozitie de catre producator sau achizitie proprie in functie de cerintele Beneficiarului.
Probe functionale (punere in functiune) a instalatiilor bazate pe relee de protectie si sisteme de comanda-control si automatizare sisteme SCADA de Dispecer atât pentru statii electrice de transport si distributie (power transmission and distribution) cât si pentru statiile de productie (power plant substations): termocentrale, hidrocentrale, parcuri fotovoltaice, parcuri eoliene.
Probe functionale (punere in functiune) a instalatiilor electrice si de automatizare, sisteme SCADA (locale si regionale) pentru Companiile de Apa.
Mentenanta şi lucrari de punere in functiune echipamente de retelistica si crearea de aplicatii software de informatica manageriala si portaluri WEB
Servicii de mentenanta (intretinere) periodica a echipamentelor.
Lucrari de asistenta tehnica, probe functionale, testari, verificari si puneri in functiune echipamente de retelistica (configurari routere, switch-uri, gateway-uri, etc.).
Lucrari de mentenanta si service-are a echipamentelor de retelistica.
Creare, implementare si intretinere de aplicatii software pentru informatica manageriala de gestiune precum si a bazelor de date si a portalurilor WEB.
Configurari si implementari de retele de date complexe: LAN, MAN, WAN inclusiv operatiunile de cablare structurata.